RAŽNATOVIĆ POSETIO JOVIĆA: Poslao je važnu poruka o nastavku Nikoline karijere

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 19:20

RAŽNATOVIĆ POSETIO JOVIĆA: Poslao je važnu poruka o nastavku Nikoline karijere

Srpski košarkaša ne dobija mnogo šansi u Majamiju.

Srpski košarkaški agent Miško Ražnatović sastao se sa reprezentativcem naše zemlje i igračem Majami Hita Nikolom Jovićem.

Ne dobija baš veliku šansu u Majamiju, ali njegov menadžer je poslao važnu poruku da veruje da je pred njim blistava karijera.

Објава коју дели Miško Ražnatović (@misko4raznatovic)

- Kao petnaestogodišnjak Nikola Jović je odlučio da vaterpolo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zameni košarkom, i ubrzo se pridružio kadetima Mege Mis. Danas, u svojoj 20 godini, je vicešampion sveta i igrač Majamija. Iako mlad, Nikola je svestan da je karijera puna uspona i padova, kao i neminovno teških trenutaka. Takođe je svestan puta, kojim treba da ide kako bi pobeđivao probleme i napredovao. Jako sam srećan što razvoj ove karijere, za koju verujem da će biti jedna od najvećih ikada, pratim iz prvih redova - napisao je Ražnatović u objavi na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.