RAZLOZI ZA OPTIMIZAM U OBA TABORA: Izašle kvote posle trećeg meča finalne serije ABA lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 19:09

RAZLOZI ZA OPTIMIZAM U OBA TABORA: Izašle kvote posle trećeg meča finalne serije ABA lige

Ceni se domaći teren.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u trećoj utakmici finala plej ofa ABA lige, smanjili na 2:1 u seriji i sačuvali nadu za titulu.

Četvrta utakmica na programu je u utorak ponovo u "Pioniru" od 19 časova, gde će Zvezda pokušati da vrati seriju u "Arenu", u suprotnom Partizan će podići pehar.

Sudeći po kvotama na kladionicama majstorica večitih rivala je najrealnija opcija,a prednost u konačnoj pobedi daje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se Partizanu, zbog prednosti domaćeg parketa.

Naime, kvota da će crno-beli pobediti u seriji rezultatom 3:2 iznosi 2.40, dok je na trijumf Partizana u utorak i 3:1 ukupno kvota 2.70.

Treća opcija, odnosno trijumf Zvezde u naredna dva meča i osvajanje ABA prstena 2:3, daje kvotu 3.50.

Zvezda i Partizan su i prethodne sezone igrali pet utakmica u borbi za prsten, crveno-beli su slavili sa 3:2, a svaki tim je slavio na svom terenu.

Prethodno je Zvezda dva puta bila bolja od Budućnosti takođe sa 3:2.

Zanimljivo je da je u poslednjih 21 meč finalne serije uvek slavio domaćin.

Jedini brejk napravila je Budućnost u aprilu 2018. u prvoj utakmici finala protiv Zvezde i tako sa 3:1 u seriji osvojila titulu.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Sofija Kalceti, devojka Kun Aguera

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.