RAZLIKUJE SE PO JEDNOM VAŽNOM DETALJU: Zvezda deli karte za meč sa Vojvodinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 23:26

RAZLIKUJE SE PO JEDNOM VAŽNOM DETALJU: Zvezda deli karte za meč sa Vojvodinom

Crveno-beli spremni za početak prolećne polusezone.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u subotu od 16 časova Vojvodinu na prolećnoj premijeri Mozzart bet Superlige, a ulaz će biti besplatan.

Svi navijači Crevene zvezde koji budu prisustvovali ovom meču moći će da dobiju kartu kao uspomenu na utakmicu koja će biti posvećena legendarnom Siniši Mihajloviću.

Crvena zvezda će omogućiti karte svim navijačima koji žele da zadrže uspomenu na duel >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvene zvezde i Vojvodine u sećanje na Sinišu Mihajlovića.

Ulaznica se neće previše razlikovati od standardne te će pored naziva stadiona, imena protivnika, datuma stajati i naziv tribine. Na mestu predviđenom za cenu biće istaknut natpis “Taj osećaj naš”.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.