RAZIŠLA SE SRPSKA DRUŽINA: Mijat POTPISAO - odmah obukao dres novog kluba (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 12:32

RAZIŠLA SE SRPSKA DRUŽINA: Mijat POTPISAO - odmah obukao dres novog kluba (FOTO)

Novi izazov u karijeri.

Kao što je i najavljivano Mijat Gaćinović je promenio klub u Bundesligi. Samim tim se i razišla nekadašnja srpska družina iz Frankfurta. Prošlog leta je Luka Jović prešao u Real Madrid, a ovog Mijat Gaćinović u Hofenhajm. Ostao je još Filip Kostić da brani boje Ajntrahta.

Reprezentativac Srbije prešao je u redove Hofenhajma, dok je u Ajntraht iz Frankfurta stigao Stiven Cuber.

Willkommen, Mijat! 👋

Mijat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #Gacinovic kommt von der @Eintracht in den Kraichgau und unterschreibt bei der #TSG einen Vertrag bis zum 30. Juni 2024 ✍️#MG2024 pic.twitter.com/cY82NTvZaw

— TSG Hoffenheim (@tsghoffenheim) August 4, 2020

Gaćinović je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Hofenhajmom, tačnije do 30. juna 2024. godine. U dresu Ajntrahta, 25-godišnji Gaćinović je na 147 zvaničnih mečeva postigao je 10 pogodaka.

Posle pet godina provedenih u Ajntrahtu, u koji je došao iz Vojvodine leta 2015, Gaćinović se preselio u Hofenhajm, sa nadom da će tamo dobiti status standardnog prvotimca. Srpski reprezentativac, koji je u Frankfurtu bio pravi univerzalac, odigrao je do sada 116 mečeva u Bundesligi.

- Tražio sam novi izazov u klubu čiji stil igre se savršeno poklapa sa mojim tehničkim karakteristikama - rekao je Mijat.

Navijači u Nemačkoj srpskoj fudbalera najviše prepoznaju po fantastičnom trku preko celog terena u finalu Kupa Nemačke, kada je golom overio pobedu Ajntrahta nad Bajernom, a na to je podsetio i Hofenhajm na svom sajtu u tekstu o dolasku Gaćinovića.

Ajntraht mu je poželeo sve najlepše u novom klubu.

Abschied nach fünf Jahren: Mijat Gacinovic verlässt Eintracht Frankfurt und schließt sich der @tsghoffenheim an.

DANKE für alles, Mijat! Und ganz viel Glück und Erfolg für deine Zukunft - du hast es dir verdient! ❤️#SGE pic.twitter.com/AIvqrkUM58

— Eintracht Frankfurt (@Eintracht) August 4, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić, supruga NBA zvezde Pola Džordža

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.