RAZGLEDNICA IZ ANTALIJE: Bez popusta za šefa

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jan.2013, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZGLEDNICA IZ ANTALIJE: Bez popusta za šefa

Malo smo se opustili na jučerašnjem treningu, trener Janković je izvodio penale, a ja sam se našao na golu. Nije bilo popusta za šefa, pa sam od sedam ili osam njegovih pokušaja bar polovinu zaustavio.
Saigrači su to pratili dok su trčali oko terena, ali nisu uspeli da me dekoncentrišu.
Trener je posle tog treninga odlučio da nam da slobodno, što nam je dobro došlo, jer smo imali nekoliko napornih treninga u poslednje vreme. Za promenu, uživali smo u bazenu i sauni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> U subotu nas očekuju dva treninga, a u nedelju poslednja utakmica u drugoj fazi, u kojoj ću stati na gol. Uželelo sam se mečeva, jedva čekam da istrčim na teren.
Prošle noći sam, inače, sanjao sneg, koliko sam video na internetu pao je u Beogradu i baš sam se obradovao. Lepo je ovde u Turskoj, ali volim sneg i snežne čarolije, pa se nadam da će biti još veći dok se ne vratimo sa prve faze priprema.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

RAZGLEDNICA IZ ANTALIJE: Čudo su Buksovci

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Jan.2013, 13:09

Piše: Boban Bajković. Čudo su ovi moji Buksovci sa Cetinja. Njih četvorica su nam ulepšali prethodno veče, baš smo se slatko nasmejali. Pola ekipe se sjatilo u moju sobu, odzvanjala je od smeha. Ko želi, može se da uveri na internetu, ima nekoliko snimaka…. Ujutro, nam, ipak, nije bilo do...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.