RAZBIO JE SRBIJU, PA POSTAO MAFIJAŠ: Igrao u Realu, a sada je AMATER u trećoj ligi! (FOTO, VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZBIO JE SRBIJU, PA POSTAO MAFIJAŠ: Igrao u Realu, a sada je AMATER u trećoj ligi! (FOTO, VIDEO)

Kakva priča.

Rojston Drente, nekadašnja velika nada holandskog, ali i svetskog fudbala, posle Reala iz Madrida, krenuo se silaznom fudbalskom putanjom. Sada se upustio u glumačke vode i započeo novu karijeru.

Drente se pojavio u jednoj seriji "Mocro Maffia" koja se prikazuje u Holandiji, a bavi se bandama i trgovinom kokainom u Amsterdamu. Holanđanin je nedavno uvršten u TOP 11 najvećih promašaja Reala u 21. veku, a u "kraljevski klub" je stigao 2007. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine iz Fejenorda za 14 miliona evra nakon što je razbio Srbiju u finalu EP za mlade te godine.

Međutim, Drente nije uspeo da napreduje u Španiji, jer je njegovo ponašanje van terena uticalo na igre. Posle pozajmica Herkulesu i Evertonu, otišao je u Alaniju Vladikavkaz.

Da se prisetimo. On je osvojio titulu sa Holandijom, dominirao je protiv Orlova u utakmici za prvo mesto i pre toga, te je tada proglašen za najboljeg igrača turnira.

#sneakpeak 00:00 laatste aflevering 👀🎬 @videolandonline #MM2 #kijkmaarwatjedoet als je niet ready bent kan je om 23:00 gaan slapen !

A post shared by Royston Ricky Drenthe (@roya2faces) on Mar 25, 2020 at 11:50am PDT

Danas ima 32 godine, a igra u trećoj holandskoj ligi za amaterski Kozaken Bojs. Jedno vreme je čak i prekinuos a fudbalom i posvetio se rep muzici. Snimio je i jednu pesmupod umetničkim imenom "Roya2Faces."

Nieuwe speler gemeld !!! Het is dan zover..... Na lang stil te moeten houden, mag ik dan EINDELIJK bekend maken dat ik te zien ben in de serie MOCRO MAFIA! Ik ben super enthousiast over mijn deelname in de serie en kan niet wachten om de kijkers te mogen amuseren met mijn rol! Ik vind het meer dan spannend om jullie deze andere kant van Royston te laten zien maar ik hoop dat jullie er net zo van gaan genieten als ik. Dus ga het checken! #mocromafia #roystondrenthe #moretocome #kijkmaarwatjedoet #videoland #MM2

A post shared by Royston Ricky Drenthe (@roya2faces) on Mar 23, 2020 at 3:59pm PDT

BONUS GALERIJA

Italijanska košarkašica Valentina Vinjali

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.