RAZBIJENA KASA: Mesi postaje NAJPLAĆENIJI igrač na svetu! Od CIFRE se VRTI u glavi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2021, 12:57

RAZBIJENA KASA: Mesi postaje NAJPLAĆENIJI igrač na svetu! Od CIFRE se VRTI u glavi!

Nejmar odlazi u istoriju.

Po mnogima najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi napustiće Barselonu narednog leta!

Kako tvrde britanski mediji, aktuelni lider Premijer lige Mančester Siti poslao je Mesiju ponudu od 496.000.000 evra na pet godina, i to u bruto iznosu!

To je gotovo 100.000.000 evra po sezoni, po čemu bi kapiten Barselone postao najplaćeniji igrač sveta, uz povećanje zarada iz Barselone. Ujedno, Argentinac bi pretekao Nejmara, koji trenutno drži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << primat kada je reč o najskupljim fudbalerima planete.

Man City deny offering Messi £430m deal https://t.co/MKcLPgQZC2

— Hotfrom9ja.com (@Hotfrom9ja) February 19, 2021

Mnog je, međutim, iznenadio podatak da su na Etihadu poslali manji iznos od najavljivanog, budući da se spekulisalo o cifri od 700.000.000 evra za pet sezona. Zvaničnih pregovora nije bilo, pre svega jer Barselona nije dala zeleni svetlo odlazak Lea Mesija.

U Sitiju će ovom ponudom pokušati da "namame" Argentinca da prihvati njihovu ponudu, pre one koju bude poslao Pari Sen Žermen, koji je takođe zainteresovan za kapitena Barse.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.