RATNICI NA KORAK OD FINALA: Dalasu nije pomoglo ni Dončićevih 40! Vigins tvrdi ”POKRADENI SMO”

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 08:01

RATNICI NA KORAK OD FINALA: Dalasu nije pomoglo ni Dončićevih 40! Vigins tvrdi ”POKRADENI SMO”

Dominacija Golden Stejta se nastavlja.

Ekipa Golden Stejta na korak je od finala plej-ofa NBA lige! Voriorsi su treći put zaredom slavili protiv Dalasa, ovoga puta reztatom 109:100, za "brejk" na gostovanju i 3:0 u seriji.

Maveriksima nije pomoglo ni 40 ponea Luka Dončića, pošto je Golden Stejt imao više raspoloženih košarkaša.

Slovenca su u timu Dalasa pratili Spenser Dinvidi sa 26 poena i Džejlin Branson sa 20, za to vreme je Golden Stejt u svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << redovima imao Stefa Karija sa 31 poenom i 11 asistencija, dok je Endrju Vigins upisao 27 poena, Klej Tompsons 19, i Grin i Pul sa po 10 ubačenih poena.

Down the lane to drop a dime@statefarm || Assist of the Night pic.twitter.com/4i7Uab14f1

— Golden State Warriors (@warriors) May 23, 2022

Ono što je svakako privlači pažnju nakon ovog meča je to što mnogi misle da je Vigins "opljačkan" za zakucavanje, jedno od spektakularnijih u plej-ofu.

Naime, košarkaš Voriorsa uspeo je da "ukuca" Dončića u koš, ali su sudije pokazale da je bio faul.

"THAT IS A POSTER!" pic.twitter.com/nkwgLi0KPk

— Golden State Warriors (@warriors) May 23, 2022

- Malo me je udario, ali to je bilo impresivno. Neću da lažem, opet sam pogledao snimak i bio sam u fazonu 'vau'. To je bilo baš neverovatno, voleo bih da ja mogu tako da skočim - poručio je Dončić posle meča, dok je Vigins na konferenciji za medije tvrdio da je pokraden.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.