RATNICI BEZ ŠTITA: Lejkersi u Los Anđelesu ubedljivo trijumfovali protiv Golden Stejta

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 09:17

RATNICI BEZ ŠTITA: Lejkersi u Los Anđelesu ubedljivo trijumfovali protiv Golden Stejta

Jezeraši vode u seriji sa 2:1.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa poveli su sa 2:1 u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije pošto su savladali Golden Stejt Voriorse sa 127:97.

Nije izgledalo posle prve četvrtine da će Lejkersi ostvariti ubedljiv trijumf pošto su RAtnici uspeli u tom periodu igre da dođu do sedam poena prednosti. Međutim, Jezeraši su odigrali sjajnu drugu deonicu i stekli dvocifrenu prednost na poluvremenu koju su u nastavku samo poivećavali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ubedljivu pobedu na kraju.

Najbolji u redovima Lejkersa bio je Entoni Dejvis sa dabl-dabl učinkom od 25 poena i 13 skokova, dok su Lebron Džejms i Deanđelo Rasel postigli po 21 poen. Kod Ratnika je najefikasniji bio Stef Kari sa 23 poena, Endrju Vigins je postigo 16, a jedan manje Klej Tompson.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.