RAT HAMILTONA I FERŠTAPENA SE NASTAVLJA: Britanac BEZOBRAZNIM potezom izbacio Maksa i dobio SREDNJI prst za to (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 15:33

RAT HAMILTONA I FERŠTAPENA SE NASTAVLJA: Britanac "BEZOBRAZNIM" potezom izbacio Maksa i dobio "SREDNJI" prst za to (VIDEO)

Neverovatno ponašanje vozača Mercedesa.

Nastavlja se uzbudljiva trka za šampiona sveta u Formuli 1. Ostalo je još šest trka, a Holanđanin Maks Ferštapen ima šest poena više od vozača Mercedesa Luisa Hamiltona.

Milan ozbiljno napada titulu, u osam kola ima sedam pobeda, a večeras (20.45) ga čeka ozbiljan ispit na gostovanju Bolonji. Kvota na dvojku je 2,15Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bolonja - Milan.

Oni su svojevrsnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ratu, a Britanac nastavlja sa svojim "ludačkim" potezima. On je na treningu pre nego što su obojica krenuli u novi krug na bezobrazan (čitaj hamiltonovski) način pretekao vozača Red bula.

Max vs. Hamilton #F1naBand #f1 #lh44 #Verstappen pic.twitter.com/X217C13MKF

— Emerson de Oliveira (@headbanger_ham) October 23, 2021

Lius je obišao je Holanđanina i izbacio ga sa staze u jednom trenuntku, na šta mu je Ferštapen "uzvratio" podizanjem srednjeg prsta uvis.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mirijam Potrebin, majka Luke Dončića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

FERŠTAPEN HAMILTONU POKAZAO SREDNJI PRST: Rat u borbi za titulu se nastavlja VIDEO

Izvor: Kurir, 23.Okt.2021

Sukob Holanđanina Maksa Ferštapena, koji je na prvom mestu ima pet i po bodova više od drugoplasiranog Luisa Hamiltona, dobio je šest trka pre kraja šampionata Formule 1 novu epizodu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.