RASULO U SAMPDORIJI: Igrači ODLAZE, preti BANKROT

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 15:46

RASULO U SAMPDORIJI: Igrači ODLAZE, preti BANKROT

Loše im se piše.

FK Sampdorija je pred ispadanjem iz Serije A. Dejan Stanković je podneo ostavku, ali ona je odbijena, jer realno niko ne bi ni preuzeo tim sada.

Italijanski mediji prenose da će bankrotirati ukoliko Masimo Ferero ne proda klub i jasno je da prolaze kroz najteže trenutke u istoriji.

Igraju protiv Torina u sredu uveče (18.00) i imaju imperativ pobede da bi zadržali bar teorijsku šansu za opstanak.

Moraće to da učine bez Abdelhamida >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sabirija. On je posle debakla protiv Fiorentine (5:0) poklonio dres jednom navijaču "viole" i to su mu navijači Sampdorije žestoko zamerili.

Pretili su mu, vređali ga i on se zbog toga hitno vratio u Nemačku gde živi njegova porodica i postoji šansa da je odigrao poslednji meč u dresu ovog kluba.

Kako piše "Kalčomerkato" "frustracija navijača mogla bi da eksplodira tokom meča sa Torinom", podsetili su i da j meč sa Specijom na kratko prekinut zbog bakljade sa tribina i plaše se da bi tako nešto moglo da se ponovi u predstojećem meču sa "bikovima".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.