RASTU ZVEZDINE ŠANSE: Liverpul oslabljen na Marakani!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASTU ZVEZDINE ŠANSE: Liverpul oslabljen na Marakani!

„Redsi“ sledeće nedelje stižu u Beograd.

Bliži se novi spektakl na stadionu „Rajko Mitić“, Crvena zvezda će u utorak dočekati Liverpul u četvrtom kolu Lige šampiona (18.55). Crveno-beli su doživeli ubedljiv poraz u Engleskoj pre desetak dana, ali nisu ostavili loš utisak kao u Parizu kada su primili šest golova od PSŽ-a (1:6).

Na „Marakani“ sigurno veruju da bi mogli da načine iznenađenje u grotlu „Marakane“ i da bi Liverpul mogao da prođe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao Napoli u uvodnoj rundi elitnog takmičenja (0:0).

Šanse crveno-belih rastu ako se uzme u obzir da će vicešampion Evrope doći u Beograd bez dvojice važnih vezista Džordana Hendersona i Nabija Kejte. Ovaj tandem nije bio na raspolaganju Jirgenu Klopu ni za utakmicu na „Enfildu“, a povrede butnih mišića odvojiće ih od terena još neko vreme.

Liverpul u subotu očekuje derbi Premijer lige sa Arsenalom u Londonu i ko zna, možda će harizmatični nemački trener posle ovog duela odmoriti i nekog od nosilaca igre u prestonici Srbije.

Liverpul je prvi u C grupi Lige šampiona sa šest bodova, dok je Crvena zvezda poslednja sa bodom.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.