RASTAVIO MU KIČMU: Jokić poslao Lebrona u NEKOŠENO, Džejms nije znao gde je levo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 09:35

RASTAVIO MU KIČMU: Jokić poslao Lebrona u NEKOŠENO, Džejms nije znao gde je levo (VIDEO)

Majstorije centra Denvera.

Njegova igra je umetnost, njegova kreativnost je odvela Denver u finale NBA lige.

Nikola Jokić je u blizini Holivuda još jednom na velikoj sceni demonstrirao božiji dar za košarku.

Igrači LA Lejkersa nisu mogli da zaustave centra Nagetsa koji je bio najzaslužniji za pobedu 113:111 i “metlanje” u finalu Zapadne konferencije.

Trudili su se ”jezeraši” da pronađu slabu tačku Jokiću, menjali čuvare na srpskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << asu, a u pojedinim trenucima čak se i Lebron Džejms ponudio u defanzivi.

Jokić nije mario za napore “kralja” Džejmsa. U drugoj četvrtini je pogodio trojku preko njega, iako mu se Lebron pošteno prislonio na kičmu.

U poslednjem kvartalu Džoker je pomerio pršljenove najvećoj zvezdi Lejkersa i posle finte poentirao za plus četiri u važnim trenucima (pogledajte na 3:48 minuta video klipa).

NBA, nadamo se, dobija novog kralja posle velikog finala, srpskog cara Nikolu...

NIKOLA JOKIC 🤯

WILD FINISH IN LOS ANGELES.

Get to ESPN for the final 2:01... Denver leads by 3! pic.twitter.com/NWTGIROfNE

— NBA (@NBA) May 23, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.