RASTANAK U ZVEZDI: Talentovani golman će se dokazivati na drugom mestu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 14:53

RASTANAK U ZVEZDI: Talentovani golman će se dokazivati na drugom mestu

Zvezdi procenti od narednog transfera.

Daroviti čuvar mreže, Strahinja Savić (20), napustio je crveno-bele i prešao u Metalac iz Gornjeg Milanovca koji se takmiči u Linglong Superligi Srbije.

Bivši čuvar mreže crveno-belih potpisao je sa novim klubom ugovor na tri godine.

Prema navodima Sport kluba, Saviće je Metalac pojačao bez obeštećenja, ali je ugovorom predviđeno da srpskom šampionu pripadne 30 odsto od narednog transfera.

Prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone je nastupao za Grafičar gde je na 27 mečeva 10 puta sačuvao mrežu, a zanimljivo da će Crvena zvezda svoj prvi sledeći duel odigrati upravo protiv Metalca u sklopu priprema za početak sezone u Superligi.

Pogledajte kako izgleda Natalija Borges, devojka Ezekijela Lavecija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.