RASTANAK: FMP ostao bez najboljeg igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2022, 09:36

RASTANAK: FMP ostao bez najboljeg igrača

Sporazumno raskinut ugovor.

FMP je sporazumno raskinuo ugovor sa Amerikancem Brajsom Džonsom, odličnim plejmejkerom koji je bio lider ekipe i jedan od najboljih igrača u ABA ligi.

- Ovom prilikom KK FMP Meridian se zahvaljuje Džonsu na velikom doprinosu u istorijskoj sezoni mladog sastava Pantera i želi mu puno sreće u nastavku karijere - saopštio je klub iz Železnika.

Tim Nenada Stefanovića tako će završiti sezonu u plej-ofu Superlige >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez vođe tima, koji je u ABA ligi prosečno postizao 15,7 poena uz 6,7 asistencija. Klub iz Železnika nije naveo gde će Džons nastaviti karijeru.

Između ostalog, Džons je ove sezone pogodio 54 uzastopna slobodna bacanja, čime je oborio rekord ABA lige. Pre FMP-a igrao je po sezonu za Borac iz Čačka i Ulcinj, a ovaj region napušta kao najbolji asistent ABA lige za sezonu 2021/22.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.