RASPUCANI ZVEZDAŠI: Pavkov i Ivanić na koti 50

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2022, 10:30

RASPUCANI ZVEZDAŠI: Pavkov i Ivanić na "koti 50"

U izabranom društvu.

Crvena zvezda odlično je startovala u novoj sezoni, u prvenstvu su ostvarili četiri pobede iz isto toliko mečeva, a dobre igre su krunisane ubedljivim trijumfom u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Pjunika (5:0). 

Pored odličnih partija, crveno-beli su i veoma efikasni, kako ove sezone tako i prethodnih pod komandom Dejana Stankovića. 

Naime, Mirko Ivanić i Milana Pavkov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<  su golovima na pređašnjim mečevima stigli do kote 50. 

El Fardu Ben je postigao 83 gola i sada u leđa gleda saigraču Aleksandru Kataiju koji je 85 puta bivao strelac u Zvezdinom dresu i nalazi se na 10. mestu večne liste. Prvi naredni cilj mu je da prestigne Mihajla Pjanovića koji je postigao 92 gola, dok je neprikosnoven Bora Kostić sa 230 pogodaka na takmičarskim mečevima u crveno-belom dresu.

Posle Ivanića i Pavkova sledeći koji bi mogao da stigne do broja od 50 golova jeste Aleksandar Pešić koga 21 gol deli od toga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.