RASPLAKAO GA JE ĐOKOVIĆ: Alkaraz otkrio zašto se to desilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 11:57

RASPLAKAO GA JE ĐOKOVIĆ: Alkaraz otkrio zašto se to desilo

Povredio i sada je nepoznato kolika mu pauza sledi.

Teniski svet danas naveliko piše o povredi Karlosa Alkaraza u ovodnom meču ATP turnira u Riju. On je bio primoran da preda meč Tijagu Monteiru posle samo dva gema, nakon što se povredio u drugom poenu meča.

Pre duela Alkaraz je dao intervju za špansku arku, gde se dotakao sezone, ali se dotakao i najvećih konkurenata, pre svih Novaka Đokovića.

- Svako ima svoje viđenje stvari. Za neke je Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najbolji, za druge Rafa, za treće Federer. Rafa je rekao da je Đoković najbolji po brojkama, tako i ja mislim. Po brojkama, Đoković je najbolji u istoriji, u to nema sumnje. Verujem da je priča o tome ko je najbolji nešto što prevazilazi brojke. Sva trojica su tu i za mene su sva trojica velikani - rekao je Alkaraz, koji je istakao i da se nada da će dostići i on brojku od 24 Grend slem titule.

- Imati 24 Grend slem titule je preveliko očekivanje. To je nešto što tražim, ko ne bi želeo to, čak i više, ali to je preveliko razmišljanje - istakao je Alkaraz, koji je otkrio i da je plakao posle meča sa Đokovićem.

- Bilo je mečeva i poraza koji su me pogodili, poput onih od Zvereva i Đokovića na ATP finalu, od Džarija u Buenos Ajresu - kazao je Alkaras, pa otkrio posle kog poraza je zaplakao:

- Nisam siguran, ali rekao bih da je to bilo posle poraza od Đokovića u polufinalu Torina - otkrio je Alkaraz, koji bi trebalo da odigra protiv Rafaela Nadala egzibiciju u Las Vegasu 3. marta, ukoliko obojica budu zdravi.

- Naravno da bih voleo, gde god. Voleo bih da se opet suočim s njim, da se takmičim protiv njega, još jednom ili dvaput - zaključio je Alkaraz.

Pošto se povredio na ATP turniru u Riju, kada predao meč posle samo dva gema u duelu protiv domaćeg igrača Tijaga Monteira, male su šanse da izađe na megdan Rafaelu Nadalu 3. marta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.