RASPAD CIBONE U SKOPLJU: Čudesna četvrtina MZT-u dovoljna za pobedu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 20:58

RASPAD CIBONE U SKOPLJU: Čudesna četvrtina MZT-u dovoljna za pobedu

Tim iz Severne Makedonije blizu opstanka.

Košarkaši MZT-a uspeli su da savladaju Cibonu u Skoplju u prvom meču poslednjeg kola ABA lige posle velikog preokreta sa 87:74 (19:21, 22:32, 30:5, 16:16). Ovom pobedom je MZT stigao na korak od opstanka u ligi, a ostaće u eliti ukoliko Borac sutra ne pobedi Budućnost u Podgorici.

Domaćin je bio veoma loš u prvom poluvremenu, pa je Cibona na velikom odmoru imala dvocifrenu prednost 53:41. Međutim, u trećoj četvrtini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se Cibona potpuno raspala i izgubila taj period sa 3:0 što je MZT-u omogućilo da stigne do potpunog preokreta i trijumfa.

Majkl Kefi je sa 19 poena predvodio domaćina, dok je Aleksandar Bursać ubacio dva manje. U Ciobin su bolji od ostalih bili Aleksandar Aranitović i Krešimir Ljubičić sa po 13 postignutih poena.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.