RAŠOVIĆ PRED SP: BIćemo spremni, ne možemo da se ubijemo zbog poraza od SAD i Rumunije

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 11:34

RAŠOVIĆ PRED SP: BIćemo spremni, ne možemo da se ubijemo zbog poraza od SAD i Rumunije

Vaterpolista Srbije jasan.

Vaterpolista Srbije Strahinja Rašović izjavio je da će njegov tim dati maksimum na predstojećem Svetskom prvenstvu i dodao da će ekipa u svaki meč ući sa željom da pobedi.

- Treniramo punom parom i sve ide kako treba. Imamo odlične uslove u Kašivazakiju, stigli su Crnogorci sa kojima ćemo da sparingujemo. Pred nama je najteži ispit ovog leta i nadam se da ćemo da budemo spremni - izjavio je Rašović.

On je istakao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekipa analizirala igre u Istanbulu i Los Anđelesu.

- Videli smo šta je bilo loše. Ne možemo da se ubijemo posle Amerikanaca i Rumuna, koje smo nedavno deklasirali. Nije protivnik bio u pitanju, već naša glava. Jednostavno, poraz od Amerikanaca je ostavio traga protiv Rumuna. Idemo dalje - rekao je Rašović.

Rašović je za reprezentaciju Srbije odigrao 132 utakmice i postigao je 234 gola. On je sa Srbijom osvajao medalje na Olimpijskim igrama, Svetskoj ligi i Svetskom kupu.

Srbija će na SP igrati u grupi sa Španijom, Crnom Gorom i Južnom Afrikom.

- Španija je odlična ekipa, nema tu priče. Ali za nas idealan rival da vidimo koliko možemo. Sa Crnom Gorom će kao i uvek da bude velika borba. Južna Afrika nije rival za brigu. Najvažnije je da se mi u glavi doteramo. Idemo u Fukuoku da igramo, ne dolazimo da bi ispali u osmini ili četvrtini finala. Koliki su nam dometi videćemo, ali u svaki meč ćemo ući da budemo što bolji i da pobedimo. Sve je to sport, naše je da damo maksimum - zaključio je Rašović.

Strahinja Rašović je za reprezentaciju Srbije odigrao 132 utakmice i postigao je 234 gola. On je sa Srbijom osvajao medalje na Olimpijskim igrama, Svetskoj ligi i Svetskom kupu.

SP će biti odigrano od 14. do 30. jula u Fukuoki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.