RASKINUO UGOVOR S PARTIZANOM: Razdvojili mu se putevi s crno-belima, poznato gde nastavlja karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 18:23

RASKINUO UGOVOR S PARTIZANOM: Razdvojili mu se putevi s crno-belima, poznato gde nastavlja karijeru

Nije otišao predaleko.

Polaznik Partizanove škole Mihailo Petrović je novi košarkaš Mege. On u ovaj klub ne prelazi direktno iz Partizana pošto je raskinuo ugovor pre nekoliko meseci, već kao slobodan igrač.

Petrović je u aprilu bio u centru pažnje kada mu je uručen otkaz u Borcu iz Čačka u kom je bio na pozajmici i do kraja sezone nije nastupao za taj klub.

U Čačak je došao iz Dunava, gde je takođe bio na pozajmici iz Partizana. Prošao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kroz mlađe kategorije crno-belih, a pripremni deo prošlog leta je proveo sa prvotimcima. U Košarkaškoj ligi Srbije je imao prosek od 20,6 poena uz 5,6 asistencija.

U ABA ligi nije bio tako uspešan. Nastupio je na osam utakmica za Čačane u regionalnom takmičenju, a prosečno je stao na 3,4 poena uz 1,4 asistencije.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Alis Šmit, atletičarka iz Nemačke

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.