RAPSODIJA CRVENO BELIH: Zvezda uz FENOMENALNE navijače RAZBILA Kairat

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 19:52

RAPSODIJA CRVENO BELIH: Zvezda uz FENOMENALNE navijače RAZBILA Kairat

Kvalifikacije za Ligu šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su sa 5:0 Kairat iz Almatija u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Prošle nedelje u Kazahstanu crveno-beli su izgubili sa 2:1, ali u Beogradu su stvari došle na svoje mesto. Fenomenalno su igrali izabranici Dejana Stankovića svih 90 minuta i sada sledi dvomeč sa Šerifom, šampionom Moldavije.

Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je odigrala brilijantno u prvom poluvremenu. Od rpvog minuta bilo je jasno da ovo ekipa crveno-belih nije ni nalik na onu koja je igrala u Kazahstanu.

Mrežu Kairata je načeo Aleksandar Katai u 9. minutu posle fenomenalnog šuta iskosa sa leve strane. Posle toga je i Dioni upisao prvi gol za crveno-bele, ali barem pola se mora pripisati Aleksandru Dragoviću. Reprezentativac Austrije je oteo loptu i uposlio Francuza koji je rutinski poslao loptu u gol.

Da se na poluvreme ode sa još većom prednošću pobrinuo se opet Magiko Katai. Iz slične pozicije je pogodio i drugi put samo sada iz slobodnog udarca.

Kvalifikacije za LŠ, revanš 2. kola

Crvena zvezda – Kairat 5:0 (3:0)

Stadion: "Rajko Mitić" Beograd

Navijača: 21.890

Strelci: Katai 9, 41, Dioni 21, Ivanić 49, Falko 56.

Crvena zvezda: Borjan – Gobeljić (od 57. minuta Gajić), Rodić, Pankov, Dragović – Sanogo, Kanga (od 79. minuta Krstičić), Ivanić, Katai (od 79. minuta Lazetić), Falko (od 67. minuta Ben) – Dioni (od 67. minuta Krstović).

Kairat: Ustimenko – Dugalić (od 76. minuta Širobokov), Mikanović (od 34. minuta Ajkulov), Vorogovski, Alip – Poljakov, Abiken, Burčanijev (od 63. minuta Ulšin) – Hovhanisijan, Šušenačev (od 63. minuta Alves), Vagner Lav.

Nastavak je doneo identičnu sliku na terenu. Ivanić je posle sjajne akcije Milana Raodića postigao gol u 49. minutu, a ubrzo je i Filipo Falko krunisao svoju dibru igru i postigao peti gol za crveno-bele. Tada je svima bilo jasno da Zvezda nastavlja svoj put u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Treba istaći da je mladi Marko Lazetić (2004. godište) debitovao na mđunarodnoj sceni ušavši desetak minuta pre kraja umesto Aleksandra Kataija.

Utakmicu su obeležila i deca na tribinama koja su svakako zadala domaći zadatak redovnim fanovima, jer su stvarno bili dvanaesti igrač i nosili su crveno-bele do važnog trijumfa.

Tok meča pratite ovde

KRAJ UTAKMICE

KRAJ PRVOG DELA

Minut ćutanja za preminule legende Zvezde Milana Živadinovića i Ivana Toplaka.

Zvezda će imati podršku samo pravih navijača. Nema huligana, nego samo deca koja iskreno vole crveno-bele boje.

Veliki broj malih zvezdaša je stigao na Marakanu!

🔴⚪#fkcz pic.twitter.com/sejYPqSoGa

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) July 28, 2021

Poznat je i sastav Crvene zvezde.

Na klupi su: Popović, Gajić, Degenek, Babić, Petrović, Krstičić, Ben, Bakajoko, Srnić, Pavkov, Krstović, Lazetić.

🔴⚪️ #fkcz #czvkai

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) July 28, 2021

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.