RAPORT SA ZLATIBORA: Trenirali Olajinka i Kraso, Bahar centrirao, Eraković cepao mreže

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 22:39

RAPORT SA ZLATIBORA: Trenirali Olajinka i Kraso, Bahar centrirao, Eraković cepao mreže

Igralo se i na dva gola.

Fudbaleri Crvene zvezde su posle slobodnog jutra, nakon što su juče savladali Selekciju Užica rezultatom 1:3, istrčali na trening pojačani dvojcem od kog se mnogo očekuje - Piterom Olajinkom i Žan Filip Krasoom U 18 časova, izašli su na terene "SC Palisad", i odmah po dolasku, fudbalere Crvene zvezde je dočekao poseban deo terena sa strunjačama gde su se zagrejali za ono što je usledilo u narednih 90 minuta.

Potom se prešlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na "ševu", gde smo imali priliku da vidimo naše fudbalere podeljene u dve grupe, a sve je bilo propraćeno dobrom atmosferom. Igralo se i na male golove, bilo je veoma dinamično i uzbudljivo, a vidno je da igračima prija rad sa loptom, s obzirom da su sa velikim žarom i intenzitetom ulazili u duele, sve u cilju postizanja pogodaka.

Nije to bilo sve od fudbala, jer se igralo i na dva gola, na skraćenom terenu gde su se četiri ekipe sa po pet igrača, borili za trijumf. Najzanimljivije je bilo na kraju treninga kada je Barak Bahar centrirao igračima kako crveno-beli  radili na završnici. Viđeno je mnoštvo lepih pogodaka, a najviše aplauza pokupio je Strahinja Eraković

Priliku da osete atmosferu i ekipu imali su Olajinka i Kraso koji su radili nešto slabijim intenzitetom, ali su se priključili timu, što su svaako sjajne vesti za Baraka Bahara.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska atletičarka Darija Klišina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.