RAKIĆU OTKAZAO PROTIVNIK?! Srbin ga javno prozvao, a onda pecnuo i moguću ZAMENU

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 18:47

RAKIĆU OTKAZAO PROTIVNIK?! Srbin ga javno prozvao, a onda pecnuo i moguću ZAMENU

Još uvek nije zvanično, ali čini se ništa od Blahovica.

Dugo je Aleksandar Rakić prizivao revanš protiv Jana Blahovica i silno želi da mu se osveti za poraz koji mu je Poljak naneo u aprilu prošle godine.

Meč je bio izjednačen na sudijskim karticama nakon prve dve runde, ali delovalo je kao da Rakić preuzima inicijativu. Nažalost, početkom treće runde Rakića je izdalo koleno i meč se završio zbog teške povrede srpskog poluteškaša. Blahovic je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << službeno slavio tehničkim nokautom, a Rakić je uskoro trebalo da dobije priliku za revanš.

Rakić i Blahovic trebali su ponovo da odmere snage 20. januara naredne godine, ali prema najnovijim navodima Aleksandra Rakića, od tog meča neće biti ništa.

You can never lose a rematch when you pull out for the second time. Legendary Bullshit.

Let's see if the Samurai has the balls to step up on Jan 20th. @Mickmaynard2 @danawhite

— Aleksandar Rakic (@rakic_ufc) December 7, 2023

- Ne možeš nikada izgubiti revanš kad si već drugi put otkazao meč. Legendarno sranje. Idemo da vidimo ima li 'Samuraj' hrabrosti da uskoči 20. januara - napisao je Rakić putem Tvitera.

Dakle, čini se da je Jan Blahovic otkazao revanš s Rakićem, a srpski borac zajedno s UFC-om sada će biti u potrazi za zamenom. Jiri Prohaska je taj 'Samuraj' kojeg Rakić spominje, ali pitanje je hoće li češki borac pristati na meč nakon što je pre nešto manje od mesec dana nokautiran na UFC 295 priredbi od strane Aleksa Pereire.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.