RAK SE PROŠIRIO NA KOSTI ĆIRE BLAŽEVIĆA Već sam se pomirio sa situacijom Ima samo jednu želju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2021, 12:52

RAK SE PROŠIRIO NA KOSTI ĆIRE BLAŽEVIĆA "Već sam se pomirio sa situacijom" Ima samo jednu želju

Tužno.

Miroslav Ćiro Blažević, legendarni hrvatski trener, ponovo se bori s karcinomom. Bolest mu je prvi put dijagnostifikovana 2011. godine, dvaput ju je pobedio, ali se opet vratila.

- Nalazi su opet loši. Lekari su ubili metastaze na tri mesta, ali u međuvremenu je rak otišao na kosti, proširio se na rebra i karlicu. Kada mi je lekarka prvi put kazala da nije dobro, PSA vrednost je pokazivala četiri. Sledeći put se već popela na devet, i to je bilo alarmantno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a na poslednjem pregledu vrednosti su stigle do 20 - rekao je Ćiro za hrvatske medije.

- Već izvesno vreme nema ni Tomislava Ivića, ni Đalme Markovića, ni Ota Barića, ni Vlatka Markovića, nema više ni puno mlađeg Cice Kranjčara. Otišli su naši fudbalski i trenerski divovi, pa ne mogu ni ja ostati za seme. Pomiren sam sa situacijom, jedino još želim otići bez bolova. Oduvek imam strašno nizak prag tolerancije na bol - iskren je nekadašnji trener.

Blažević ima 86 godina. Tokom karijere je vodio preko 20 klubova i reprezentacija, a najveći uspeh ostvario je 1998. na Svetskom prvenstvu kada je Hrvatsku doveo do trećeg mesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.