RAFAL BREJKOVA U LIBERECU: Milojević ostao bez ČETVRTFINALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 19:06

RAFAL BREJKOVA U LIBERECU: Milojević ostao bez ČETVRTFINALA!

U dva seta.

Srpski teniser Nikola Milojević poražen je u osmini finala Čelendžera u Liberecu od domaćeg tenisera Tomaša Mačaha rezultatom 0:2 (2:6, 6:7 (7:9)), posle dva časa igre.

Čukarički je u podređenom položaju pred večerašnji (21.00) prvi meč protiv švedskog Hamarbija, ali Brđani najavljuju da idu po pobedu. Kvota na keca je 3,35, na iks 3,20, a na dvojku 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čukarički - Hamarbi.

Sa dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << načinjena brejka, u petom i sedmom gemu, domaći teniser je rešio prvi set u svoju korist, iskoristivši potom treću set loptu.

U drugom setu viđena su po dva oduzeta servisa na obe strane, pa je pobednika odlučivao taj-brejk.

A tamo čak 10 brejkova! Čak pet je načinio Mačah, naspram samo četiri Milojevića, iako je Srbin prvi stigao da iznenadi rivala i povede sa 1:2.

Usledila su potom dva ribrejka Tomaša za potpuni preokret (3:2), a zatim i tri vezana gema za ubedljivih 6:2. Vratio se Nikola "iz mrtvih" i izjednačio na 6:6, zatim izgubio servis (7:6) i potom odmah vratio brejk za novi egal 7:7.

Pošto je rutinski odservirao za 8:7, 150. teniser sveta (Milojević 161. mesto na ATP listi), Mačah je još jednom brejknuo Srbina, što se ispostavilo ključnim za konačnih 9:7 u taj-brejku.

Za plasman u polufinale, Mačah će igrati protiv Austrijanca Geralda Melcera, koji je trenutno 1.150 igrač sveta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.