RAFA OTVORIO DUŠU: Neću da POLUDIM zbog Novaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 17:58

RAFA OTVORIO DUŠU: Neću da POLUDIM zbog Novaka

Trka "velike trojke" se nastavlja.

Rafael Nadal, trenutno drugi teniser sveta, govorio je o trci "velike trojke" po broju trofeja na Grend slemovima.

Rekorder je Rodžer Federer sa 20 titula, odmah iza njega je Nadal s jednim manje, dok je Novak Đoković na 17, ali i znatno mlađi i u najboljoj formi pre pauze zbog koronavirusa.

Španac je za britanski javni servis BBC pričao da li oseća pritisak povodom toga, posebno što se bliži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rolan Garos na kome je favorit.

BBC NEWS - Rafael Nadal talks cooking & 20th Grand Slam prospects with Sue Barker https://t.co/dt8bx9HHh4

— Amigo News 🇬🇧 (@AmigoNewsUK) July 8, 2020

Juve je skoro sigurno stari-novi šampion Italije, Atalanta će opet u Ligu šampiona, pa je večerašnji (21.45) meč prilika za uživanje u sjajnom fudbalu koji igraju ove dve ekipe. Kvota na 3+ je 1,50, GG3+ je 1,80, dok je kec 2,00, a dvojka 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Atalanta.

- Voma sam zadovoljan razvojem karijere. Ne želim da poludim misleći na Federerovih 20 titula ili da li će ih Novak imati najviše", rekao je Nadal.

Cilj mu je, kako je naglasio, da uživa u tenisu, a rezultat ako dođe – super.

- Pokušavam uspehe da napravim na svoj način. Rado bih završio karijeru s 25 naslova na Grend slemovima, ako je to moguće. Videćemo... Nadam se da ću biti uspešan u narednim godinama -  poručio je Španac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.