RAFA I RODŽER ĆE PUĆI OD MUKE: Pogledajte u kakvim patikama je Novak izašao na masters u Monte Karlu (GIF)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 13:21

RAFA I RODŽER ĆE PUĆI OD MUKE: Pogledajte u kakvim patikama je Novak izašao na masters u Monte Karlu (GIF)

Dominacija.

Novak Đoković se posle gotovo dvomesečne pauze i osvajanja Australijan opena  vratio na teren na mastersu u Monte Karlu.

Zvezda danas (18.00) čeka Cedevitu Olimpiju u jednom od najvažnijih mečeva u borbi za prvo mesto u ABA ligi pred plej-of. Kvota na keca je 1,55, dok je dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Cedevita Olimpija.

To je njegov prvi turnir otkako je 8. marta pretekao Rodžera Federera na večnoj listi  >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po broju sedmica provedenih na prvom mestu ATP liste.

Pošto je probio magičnu granicu od 310 nedelja na vrhu, Đoković je na patikama brojkom "311" ovekovečio rekord koji je ljubomorno prigrabio i pitanje je da li će ikada biti oboren.

'311'

A reminder of who owns most weeks on top of the ATP Rankings 😏@DjokerNole #RolexMCMasters pic.twitter.com/R4Z5lhcphW

— Tennis TV (@TennisTV) April 14, 2021

Na žalost njegovih najvećih rivala Federera i Rafaela Nadala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.