RADOVI SE BLIŽE KRAJU: TSC uskoro dobija novi stadion (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2020, 14:00

RADOVI SE BLIŽE KRAJU: TSC uskoro dobija novi stadion (FOTO)

Sve se gradi po standardima UEFA.

Fubdaleri TSC iz Bačke Topole od prošle sezone igraju svoje mečeve kao domaćini na stadionu u Senti, a razlog tome je izgradnja novog stadion u Bačkoj Topoli.

Stadion će imati kapacitet od 4.000 sedećih mesta i ispunjavaće sve propise UEFA. Direktor kluba Sabolč Palađi najavio je da bi radovi trebal oda budu završeni na leto sledeće godine. TSC je na zvaničnom Instagram profilu kluba objavio fotografije koje prikazuju kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teku radovi.

Објава коју дели FK TSC Bačka Topola (@fktsc)

Stadion podseća na sličn e objekte u Engleskoj, a pored stadiona će biti izgrađen i hotel sa brojnim sadržajima. Teren će biti hibridni i imaće grejanje odozdo, a biće postavljene i lampe koje će u zimskom periodu regulisati rast trave.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.