Izvor: HotSport.rs, 23.Jan.2016, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADONJIĆ: ‘Značajno je što smo došli do velike bobede za nas’!

Dejan Radonjić ima samo reči hvale za igru svojih pulena u pobedi nad Unikahom. Istakao je da se odmah okreću meču sa Partizanom.

Zvezda je u prepunom Pioniru, u okviru četvrtog kola grupe E TOP 16 faze Evrolige, pobedila Unikahu iz Malage rezultatom 87:73 i tako ostvarila drugu pobedu za redom u ovom delu takmičenja.
– Značajno je što smo došli do velike pobede za nas, Unikaha je odlično odigrala >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prvu fazu Evrolige, a i drugi deo je počela sjajno. Mi smo u nekoj fazi rada i rasta kroz taj rad i utakmice. Zadovoljan sam što smo danas bilo bolji nego juče, treba da nastavimo da radimo iz dana u dan i da kroz sve što nas čeka dođemo do onog što je najbitnije, to je borba za trofeje i ABA takmičenje, rekao je Radonjić.
Trener srpskog šampiona se osvrnuo i na početak utakmice.
Utakmicu smo otvorili dobrom odbranom, ali to nismo valorizovali zbog njihovog ofanzivnog skoka iz koga su pravili dosta prednosti, ali mi nismo bili u minusu. To smo popravili i doveli se u situaciju da igramo, a ne da se vraćamo unazad zbog problema u defanzivnom skoku. U trećoj četvrtini su imali jedan dobar period, ali smo dobrom odbranom i pametnim napadom u četvrtoj kontrolisali dešavanja i došli do izuzetno velike pobede, dodao je Radonjić.
On je istakao da ga raduje što ekipa u dužem periodu pruža dobre partije.
– Bili smo u fazi kad nismo mogli tako da izgledamo, ne zato što nešto ne radimo, već je to prirodan proces, kad se ubace novi elementi, to zahteva vreme za prilagođavanje. Idemo napred, mnogo bitnije od pobede i to što sam siguran da ćemo nastaviti u ovom ambijentu da se spremamo za najvažnije bitke, ocenio je Radonjić.
Prema njegovim rečima, njegovoj ekipi sledi velika utakmica, protiv Partizana.
– Znamo šta Partizan znači, siguran sam da ćemo da se spremimo za njih, igramo pred njihovim navijačima, oni će sa velikom borbom da izađu i pokušati da nas savladaju, ali očekujemo da izađemo sa nova dva boda iz derbija. Ne razmišljam dalje od utakmice sa Partizanom, siguran sam da ćemo biti dobri do kraja sezone, zaključio je Radonjić.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.