RADONJIĆ ZAVRŠIO VELIKI POSAO: Novo pojačanje Panatinaikosa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 19:19

RADONJIĆ ZAVRŠIO VELIKI POSAO: Novo pojačanje Panatinaikosa!

Sve dogovoreno...

Grčki klub Panatinaikos konačno se uzdigao iznad loših rezultata pto najbolje govori sinoćna pobeda nad Žalgirisom u Evroligi. Kako binse niz nastavio red je i da se dovedu nova pojačanja. Tako je grčki košarkaš Nikos Papas i zvanično postao novi član ”Zelenih”.

Bivši trener Crvene zvezde Dejan Radonjić može da se pohvali novim potpisom u timu, a radi se o Nikosu Papasu.

Papas se vratio nakon dvogodišnje "turnere" u Hapoelu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Jerusalima, Zjelonoj Gori i AEK-u iz Atine, a u Panatinaikosu je zvanično predstavljen.

Detalji ugovora nisu objavljeni tako da se ne zna ni visina ni dužina ugovora na koje su se dve strane obavezale, a Papas je sa Panatinaikosom ternirao od avgusta.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.