RADONJIĆ ZADOVOLJAN UPRKOS PADU: Idemo u Podgoricu po pobedu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 23:00

RADONJIĆ ZADOVOLJAN UPRKOS PADU: Idemo u Podgoricu po pobedu

Crveno-beli na korak od šampionskog prstena.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Budućnost u drugom meču finalne serije ABA lige rezultatom. Klub sa Malog Kalemegdana je novim trijmfom stigao na pobedu od šampionskog prstena, a svoje utiske nakom utakmice izneo je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

- Ono što je najvažnije je pobeda. Igrali smo u prvih 20 minuta sjajnio, napadački verovatno najbolje ove sezone. Držali smo odbranu na veoma dobrom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nivou, međutim, izuzetno smo loše odigrali treća četvrtinu. Totalna napadačka konfuzija, odbrana nije bila na nivou iz prvog poluvremena. Budućnost nas je sustigla i prestigla, ali pokazali smo karakter na obe strane terena i tako došli do pobede - rekao je Radonjić, a zatim dodao:

- Moramo da napravimo analizu oba meča i da se dobro odmorimo. Idemo u Podgoricu po pobedu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RADONJIĆ NAKON POBEDE: ‘Najbolje poluvreme u sezoni!’

Izvor: HotSport.rs, 18.Maj.2021

Crvena zvezda je pobedila, ali nije sve tako blistavo! Košarkaši Crvene zvezde su savladali Budućnost i u drugom meču polufinala ABA lige i došli do prednosti od 2:0 u finalnoj seriji. Sada se serija seli u Podgoricu. ‘Odigrali smo sjajno u prvom poluvremenu. Napadački možda i najbolje ove sezone,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.