RADONJIĆ SE ZAHVALIO KOKEZI, PA UPERIO PRSTOM: On je moj pravi naslednik, Zvezdo dovedi ga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2019, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADONJIĆ SE ZAHVALIO KOKEZI, PA UPERIO PRSTOM: On je moj pravi naslednik, Zvezdo dovedi ga!

Brzonogi fudbaler jasno poručio.

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić odigrao je kao u transu završetak jesenjeg dela šampionata francuske Lige 1. On je u poslednjih mesec dana na šest mečeva za Olimpik Marsej postigao četiri gola i dospeo je u žižu evropske javnosti, a čak postoji i mogućnost povratka u Seriju A (više pročitajte OVDE) u kojoj je bio između odlaska i ponovnog igranja u Superligi Srbije.

Radonjić je karijeru započeo u Partizanu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa se brzo preselio u Romu koja ga je slala na pozajmice u Empoli i Čukarički, a sa Banovog brda je kasnije prešao u Crvenu zvezdu.

- Moram da se pre svega zahvalim predsedniku saveza Slaviši Kokezi, jer sam se uz njegovu pomoć vratio u Čukarički i počeo da igram kod Lalatovića. Posle toga sam prešao u Zvezdu i znamo šta se posle toga desilo. Još jednom bih se zahvalio ljudima iz Zvezde, Terziću, Mrkeli, šefu Milojeviću, njegovom pomoćniku Kosanoviću... Ne smem da zaboravim ni veliku pomoć trenera Andrije Milutinovića, s kojim sam dosta radio individualno - rekao je Radonjić u intervjuu za Mozzart sport.

Potom se Radonjić osvrnuo na promenu na klupi šampiona Srbije.

- Miloje je napravio sa Zvezdom nešto što nijedan trener nije u poslednjih skoro 30 godina. Voleo bih da Deki nastavi njegovim putem. O tituli ne bi trebalo ni da razmišljamo, osvojićemo je sigurno, imamo 11 bodova prednosti. Ali, nadam se da će Stanković i u Evropi napraviti barem isto što i Miloje. Dejan je veliki zvezdaš, legenda, želim mu mnogo uspeha.

Na kraju je brzonogi fudbaler Olimpika prokomentarisao i to što je Zvezda zainteresovana za Veljka Birmančevića koji bi mogao da ima vrlo sličan put Radonjićevom, iz omladinske škole Partizana, preko Čukaričkog, nazad na Topčidersko brdo, ali u tabor večitog rivala.

- On je pravi igrač za Zvezdu! Bio bi pravi, idealni moj naslednik na Marakani. Voleo bih da se taj transfer završi, jer smatram da bi Birmančević bio veliko pojačanje za Zvezdu - poručio je Radonjić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

❤️ @loungeunderwear #ad

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Oct 16, 2019 at 10:45am PDT

💥💥💥 @loungeunderwear love this undies ☄️

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jul 26, 2019 at 7:54am PDT

@loungeunderwear ❤️ #ad Bold Mesh launching today!

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Oct 25, 2019 at 2:08am PDT

Face you make when ur txt w somebody and they ask to call you🤯 @fashionnova AD

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Dec 9, 2019 at 4:11am PST

Some of my happiest moments have been dancing🌪 @ohpolly

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Sep 4, 2019 at 6:38am PDT

🌟🌟🌟 @bysofimilo

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Oct 16, 2019 at 8:19am PDT

Dreamer 🎈 @loungeunderwear

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Sep 27, 2019 at 4:33am PDT

@houseofcb 🥰

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Oct 28, 2019 at 12:50pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.