RADONJIĆ PRED SPLIT: Čeka nas ekipa sa mnogo iskustva

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 17:42

RADONJIĆ PRED SPLIT: Čeka nas ekipa sa mnogo iskustva

Crvena zvezda igra u ponedeljak od 21 sat.

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 21 sat gostuju Splitu u okviru 20. kola ABA lige. Crveno-beli će u regionalnom takmičenju igrati prvu utakmicu poslesoto 20 dana pauze.

 - Ekipa Splita je pokazala da može da bude konkurentna i da pobeđuje i timove sa samog vrha tabele ABA lige. Posle ''duplog programa'' prošle nedelje u Evroligi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmice su uvek teške, a ne treba zaboraviti da smo mi u takvim okolnostima bili i prošle nedelje kada smo zbog korone takođe imali duplo kolo u elitnom takmičenju. Zato je potrebno da budemo na adekvatnom energetskom nivou kako bismo ostvarili ono što želimo u Splitu. Očekuje nas ekipa sa mnogo iskustva i zato moramo da budemo maksimalno koncentrisani. Svakako raduje postepeni povratak igrača u ekipu - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Titulu Mančester Sitija niko više ne dovodi u pitanje, a Građani u današnji (17.30) gradski derbi s Junajtedom ulaze kao apsolutni favoriti - kvota na keca je 1,58, iks je 4,00, dok je dvojka čak 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Mančester Junajted.

Zvezde trenutno ima skor od 14-2, dok Split ima učinak od šest pobeda i 13 poraza, ali kapiten Branko Lazić smatra da je ekipa Splita vrlo neugodan protivnik.

 - Meč sa njima nam dolazi u periodu kada se nalazimo u vrlo teškom ritmu utakmica u Evroligi i sa problemima sa skraćenom rotacijom koje smo više puta naglasili. Zato je svakako dobro što se polako kompletiramo, iako smo svesni da niko od igrača koji se polako vraćaju u tim, neće moći odmah i ekspresno da nam pomogne - rekao je Lazić. - Očekujem tešku utakmicu protiv zaista dobre ekipe u međuvremenu pojačane i za odličnog i iskusnog Ukića, koja ima svoj cilj, koja je znala i da pobedi favorite na svom terenu. Uostalom, najbolji ''podsetnik'' da moramo da budem na najvišem nivou u ponedeljak uveče u Splitu je prva utakmica koju smo sa Splitom odigrali u Beogradu i koju smo dobili u dramatičnoj završnici i na jednu loptu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RADONJIĆ I LAZIĆ PRED SPLIT: Znaju da pobeđuju ekipe iz vrha, setite se našeg meča u Beogradu

Izvor: Kurir, 07.Mar.2021

Košarkaši Splita dočekaće Crvenu zvezdu u poslednjoj utakmici 20. kola ABA lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.