RADONJIĆ OBJASNIO RAZLOGE PORAZA: Dva DETALJA su PRESUDILA Zvezdi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2021, 22:41

RADONJIĆ OBJASNIO RAZLOGE PORAZA: Dva DETALJA su PRESUDILA Zvezdi!

Crveno-beli poraženi u Kneževini.

Crvena zvezda je doživela treći uzastopni poraz u Evroligi. Posle CSKA u Moskvi i Albe u Pioniru, izabranici Dejana Radonjića morali su da čestitaju i Monaku, na gostovanju u Kneževini.

Dostojno je Zvezda parirala Monaku i bila na korak od velikog trijumfa u Kneževini. Nisu, ipak, crveno-beli uspeli da sačuvaju stečeno vođstvo početkom treće četvrtine, kada su serijom 7:0 preokrenuli rezultat u svoju korist.

Trener >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srpskog šampiona je objasnio uzroke poraza:

- Čestitam Monaku na pobedi. Dva ofanzivna skoka u finišu su rešili utakmicu. Nismo igrali dobro u napadu - rekao je Dejan Radonjić posle meča.

Sa druge strane, Radonjićev kum na klupi Monaka Zvijezdan Mitrović, bio je više nego zadovoljan trećom pobedom u sezoni.

– Ne mogu reći da je bila lepa utakmica. Ali borili smo se 40 minuta. Očekivali smo ovakvu utakmicu, ni nalik onoj protiv Barselone. Ovo je bila teška, teška utakmica. Ali uspeli smo da ostvarimo još jednu pobedu u Evroligi što je sjajno. Odradili smo posao – istakao je Mitrović.

Ove nedelje je na programu "duplo kolo" u najelitnijem klupskom takmičenju, pa će Zvezda već u petak gostovati Olimpiji iz Milana, dok Kneževi ponovo igraju kod kuće protiv moskovskog CSKA.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.