RADONJIĆ: Jedva govorim od napora

Izvor: BKTV News, 16.Jan.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADONJIĆ: Jedva govorim od napora

Perspektivni ofanzivac, ponovo na raspolaganju Vladanu Milojeviću

Brzonogi krilni fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić propustio je završnicu jesenjeg dela šampionata Srbije zbog neugodne povrede, ali ga je izostanak iz veoma važnih decembarskih duela samo dodatno motivisao.

Talentovani ofanzivac je sa lekarima temeljno radio na oporavku, i sada se priprema zajedno sa svojim saigračima za uzbuđenja.

"Dobro mi je, trenirao sam i tokom decembra sa privatnim >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << trenerom. Na početku sam imao strah, ali sada je sve u redu i normalno koristim nogu", objasnio je Radonjić.

Pripreme su, kako i sam kaže naporne, ali ništa drugačije nije ni očekivao.

"S obzirom na to da sam ja trenirao i dok je bila pauza jer sam morao da se oporavljam, za sada je sve u redu. Pripreme kao pripreme, na početku je uvek teško, najviše se trči. Toliko je naporno da evo i sada jedva pričam pošto mi se spava. Nadamo se da ćemo što bolje da se spremimo i da ćemo na najbolji način da odradimo četiri prijateljske utakmice koje nam slede u Antaliji."

Radonjić je prvi put sa Zvezdom na Kipru, ali je i ranije dolazio na čuveno ostrvo.

"Bio sam na Pafosu i sa Čukaričkim. U Beogradu je sneg, a ovde 18 stepeni, naravno da nam je lakše za rad u ovakvim uslovima. Zadovoljni smo uslovima", rekao je Radonjić.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.