RADONJIĆ I IGRAČI U ŠOKU: Nismo izgubili samo ovu utakmicu, već smo izgubili i Luku, što je još gore

Izvor: Kurir, 18.Okt.2015, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADONJIĆ I IGRAČI U ŠOKU: Nismo izgubili samo ovu utakmicu, već smo izgubili i Luku, što je još gore

BEOGRAD - Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović doživeo je težu povredu kolena na utakmici 6. kola regionalne ABA lige.

Mitrović je sredinom četvrte četvrtine proklizao ispod svog koša i pao na pod, uhvatio se za levo koleno i urlao od bolova. On je na nosilima iznet sa terena. Još nije poznato koliko će kapiten Zvezde morati da pauzira, ali je očigledno da ga očekuje duža pauza.

Mitrović je na ovom meču bio jedan od boljih aktera, a postigao je 14 poena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je posle utakmice da je Mitrović teže povređen i da mu predstoji višemesečna pauza.

"Kapiten našeg tima, nezgodno je proklizao u finišu utakmice i na nosilima je iznet iz hale "Pionir" uz burnu podršku publike.

Prvi pregled magnetnom rezonancom, pokazuje da je Luka Mitrović doživeo težu povredu kolena, i sledi mu višemesečni oporavak.

KK Crvena zvezda Telekom učiniće sve da pomogne svom kapitenu da se što pre oporavi, vrati na teren, i da bude u naredom periodu temelj budućih uspeha našeg kluba."

Autor: Kurir sport,Agencija BETA

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.