RADONJIĆ GLEDA I NE VERUJE: Vidite ŠTA je Larkin uradio Zvezdi - nemoć crveno-belih (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 19:40

RADONJIĆ GLEDA I NE VERUJE: Vidite ŠTA je Larkin uradio Zvezdi - nemoć crveno-belih (VIDEO)

Brutalno.

Beogradska Crvena zvezda u 22.kolu Evrolige bije bitku protiv turskog velikana Anadolu Egfesa. Turska ekipa na parketu trenutno deluje nadmoćnije i konkretni je od izabranika Dejana Radonjića. U timu Efesa svakako prednjači Šejn Larkin koji je dodatno začinio utakmicu brilijantnim potezima.

Larkin je u prvom poluvremenu zabeležio učinak od 15 poena, dve asistencije, dve ukrade lopte i samo jedan promašaj iz šuta za tri poena.

.@ShaneLarkin_3 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << showing his ℍ𝕌𝕊𝕋𝕃𝔼 😤#7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/AcrxItFumJ

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) January 26, 2021

Ovakvi potezi su neverovatan pokazetelj sjajne forme u kojoj se nalazi Šejn. Za odbranu crveno-belih, turčin američkog porekla bio je nazaustavljiv.

The money man 🤑@ShaneLarkin_3 nailing back to back treys! pic.twitter.com/1QnNEDEy4Z

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) January 26, 2021

Takođe je u ekipi Efesa prednjači i srpski reprezentativac Vasa Micić koji je upisao, neverovatnim 14 asistencija.

Malo-pomalo, Mančester Siti se „uvukao“ u vrh Premijer lige, i sada je glavni kandidat za titulu, zbog očajnih rezultata Liverpula. Građani večeras (21.15) gostuju VBA, i veliki su favoriti – dvojka je 1,26, a kombinazzija 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za VBA – Mančester Siti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.