RADONJIĆ DOBIJA DRUŠTVO: Reprezentativac Srbije stiže u Marselj (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 20:55

RADONJIĆ DOBIJA DRUŠTVO: Reprezentativac Srbije stiže u Marselj (FOTO)

Moraju da budu brzi.

Olimpik iz Marselja želi pored Nemanje Radonjića je još jednog Srbina u svojim redovima, ali će čelnici francuskog kluba morati da budu baš brzi ukoliko žele uspešno da završe posao.

Štoper Napolija Nikola Maksimović narednog leta postaje slobodan agent, što je podatak koji je značajno pojačao želju sportskog direktora kluba Pabla Longoriju da krene po potpis iskusnog defanzivca, koji od početka sezone nije u ozbiljnijim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << planovima Đenara Gatuza.

(https://t.co/eljTlNViUE): #Mercato - #OM : Longoria définitivement distancé dans ce gros coup à 0€ ? : Dans le viseur de Pablo Longoria pour renforcer la défense de l'OM à moindre coût, Nikola Maksimovic pourrait voir son avenir se.. https://t.co/6BXmvFVYk4 pic.twitter.com/B1DY7aQpRA

— Titrespresse.com (@titrespresse) November 23, 2020

Ipak, francuski mediji, pozivajući se na izvore iz Italije, pišu da mnogi velikani sa “čizme” pomno prate razvoj situacije između Maksimovića i Napolija, što bi moglo da bude ozbiljna prepreka na putu ka tome da Nemanja Radonjić dobije srpsko društvo u Marselju.

Vrlo zanimljiv meć večeras (21.00) u Premijer ligi - sastaju se Vulverhempton, koji ima sjajan tim ali ne igra prema očekivanjima, i najprijatnije iznenađenje ove sezone Sautempton, koji već šest kola ne zna za poraz. Kvota na keca je 2,40, a na dvojku 3,20, dok je kvota na 3+ 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Sautempton.

Prema informacijama koje je plasirao “Tutosporat”, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde već je počeo razgovore s milanskim Interom, što bi značajno moglo da oteža posao Olimpiku da besplatno dobije značajno pojačanje u defanzivnoj liniji tima od naredne sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Marsej želi još jednog Srbina u svojim redovima

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Nov.2020, 09:35

Olimpik iz Marseja želi još jednog Srbina u svojim redovima, ali će čelnici francuskog kluba morati da budu baš brzi ukoliko žele uspješno da završe posao.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.