RADONJIĆ: Budućnost je veoma kvalitetna, ali je naš timski duh jedinstven!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Nov.2014, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADONJIĆ: Budućnost je veoma kvalitetna, ali je naš timski duh jedinstven!

Ova utakmica je potvrda da iz timske igre može da se izrodi individualni kvalitet i na taj način često može da se pobeđuje, rekao je trener crveno-belih

Crvena zvezda je jedina neporažena ekipa u ABA ligi. Crveno-beli su u derbiju šestog kola u jednoj sjajnoj košarkaškoj predstavi pobedili Budućnost i tako se osamostalili na vrhu tabele. Zvezda je veći deo utakmice gubila, ali je na kraju ipak uspela da napravi preokret i da dođe do pobede. Trener srpskog tima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Dejan Radonjić smatra da je timski duh njegovog tima slomio otpor Podgoričana u nastavku igre.

-Utakmica je opravdala epitet derbija. Večeras je bila najbolja atmosfera i najbolja utakmica u ABA ligi ove sezone. Budućnost je pokazala da je kvalitetna ekipa i tek će pokazati. U prvom poluvremenu se video nedostatak energije zbog utakmice sa Valensijom. Ipak, u drugom delu igre zahvaljujući timskom duhu i pristupu i doprinosu svih igrača, pobedili smo i ubedljvije nego što je bilo očekivano. Ova utakmica je potvrda da iz timske igre može da se izrodi individualni kvalitet i na taj način često može da se pobeđuje – rekao je Radonjić.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.