RADNIK KONAČNO SLAVIO: Zvezdino DETE rešilo meč u Surdulici

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023, 19:29

RADNIK KONAČNO SLAVIO: Zvezdino DETE rešilo meč u Surdulici

Meč 21. kola.

Fudbaleri Radnika iz Surdulice su u prvoj utakmici 21. kola Superlige na svom terenu savladali ekipu Mladosti iz Lučana rezultatom 1:0, što im je tek drugi trijumf ove sezone.

Gol odluke u današnjem meču postignut je u samom finišu meča.

Stefan Maksimović je u 89. minutu igrao rukom u kaznenom prostoru Radnika, za sudiju nije bilo dileme i pokazao je na belu tačku. Siguran egzekutor bio je mladi krilni napadač Andrija Radulović, Zvezdino >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dete, koji je poslao loptu po sredini gola i savladao golmana Samčovića.

Možda je ovo gledao i Miloš Milojević i sada razmišlja o tome da li trebao da se odrekne mladog Kotoranina, koji će 30. juna da se vrati u redove šampiona Srbije

Ovo je bio drugi penal za Radnik na ovoj utakmici, prvi nije iskoristio Milan Makarić u finišu prvog poluvremena.

Superliga Srbije, 21. kolo:

Radnik – Mladost 1:0 (0:0)

(Radulović 89. (p))

Čukarički – Radnički 1923 (18)

Subota:

Voždovac – Crvena zvezda (14)

TSC – Napredak (14)

Vojvodina – Kolubara (16)

Partizan – Mladost GAT (18.30)

Nedelja:

Javor – Spartak (14)

Novi Pazar – Radnički Niš (16)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.