RADNIČKI SE POJAČAO: Kasalica i Šljivić stigli na Čair

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2020, 17:33

RADNIČKI SE POJAČAO: Kasalica i Šljivić stigli na Čair

U Nišu iskustvo na ceni.

 Nekadašni fudbaler Crvene zvezde Filip Kasalica i iskusni vezista Nenad Šljivić novi su članovi Radničkog, saopštio je klub iz Niša. Kasalica je pored Zvezde nastupao i za OFK Beograd, Slobodu iz Užica, Hajduk iz Kule, Ulsan iz Južne Koreje, hrvatsku Istru, kazahstanski Ordabasi, grčki Platanijas, te Napredak i Rad. Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je 11 mečeva i postigao jedan gol.

 - Jako sam srećan što sam došao u Radnički. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Imam visoko mišljenje o ovom klubu i njegovoj organizaciji, a moje ambicije se poklapaju sa ambicijama Radničkog. Želim da se borim za vrh superligaške tabele i da pomognem klubu da se izbori za nastup u Evropi. Radnički ima svetlu tradiciju, u poslednjih nekoliko sezona igrao je odlično i beležio sjajne rezultate i smatram da ću svojim iskustvom pomoći ekipi da ostvari zacrtane ciljeve - rekao Kasalica.

Večeras se igraju mečevi pretposlednjeg kola Serije A, a kako je maltene sve rešeno, očekuje se dosta golova na Apeninima. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Seriju A.

Šljivić je tokom karijere nastupao za Napredak, ruski Rostov, Jagodinu, kazahstanski Tobol, Spartak iz Subotice i malteški Balzan.

 - Imam ogromno iskustvo i spreman sam da ga uložim u uspehe Radničkog u narednoj sezoni. Ovaj klub izuzetno cenim, upoznat sam sa njegovim konstantnim rastom u poslednje četiri godine i drago mi je što ću biti deo ove priče. Neće mi biti teško da se uklopim, poznajem trenera i nekoliko saigrača i biću speman da se odmah stavim na raspolaganje -istakao je Šljivić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.