RADIKALAN USLOV: Šta će reći Mesi?! Ćavi POTVRDIO da preuzima Barsu ako mu ispune OVO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADIKALAN USLOV: Šta će reći Mesi?! Ćavi POTVRDIO da preuzima Barsu ako mu ispune OVO! (FOTO)

Španac bez dlake na jeziku.

Ćavi Ernandez (40), legenda Barselone, izjavio je da je spreman da preuzme klupu katalonskog giganta, ukoliko dobije odrešene ruke da samostalno odlučuje o pitanjima vezanim za igru na terenu.

– Jasno je da želim da se vratim u Barselonu i uzbuđen sam zbog toga. S obzirom na iskustvo koje sam stekao mislim da mogu da pomognem igračima da napreduju. Međjutim, to bi morao da bude projekat koji počinje od nule, bez toksičnih uticaja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << – izjavio je Ćavi.

Španac je zatim dodao najvažnije.

– Sve strukture kluba moraju da rade zajedno, što cenim, ali je konačna odluka moja - zaključio je Ćavi.

¿LO PIDE A CRUYFF? || Xavi Hernández recalca su principal condición para llegar al FC Barcelona https://t.co/z8rliICIVF pic.twitter.com/vM1ClyKUSX

— Ecuagol (@ECUAGOL) March 29, 2020

Podsetimo, on je sa 35 godina napustio Barselonu, prešavši u Al Sad, gde je igrao četiri sezone, pre nego što je postao i trener ovog kluba.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, devojka Sergej Milinković-Savića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.