RADIĆE METLA NA ČAIRU: Predsednik Radničkog najavio veliku ČISTKU posle BRUKE u Estoniji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2019, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADIĆE METLA NA ČAIRU: Predsednik Radničkog najavio veliku ČISTKU posle BRUKE u Estoniji!

Nišlije poražene u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Fudbaleri Radničkog poraženi su u prvom meču, prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope (izveštaj pročitajte OVDE). Vicešampion Srbije izgubio je na gostovanju u Talinu od Flore, pa će u revanšu imati jako težak zadatak da stigne do druge kvalifikacione runde.

Za loše izdanje nekadašnjeg "Reala sa Nišave" opravdanje nije imao ni trener Simo Krunić (o tome pročitajte OVDE), dok se prvi čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Radničkog Ivica Tončev odlučio na konkretne poteze. Predsednik vicešampiona Superlige ne krije ogorčenje zbog lošeg rezultata.

– Sve je bila improvizacija i nemoć. Brzo ćemo se zahvaliti nekim igračima i osloboditi ih bilo kakvih obaveza prema Radničkom. Hoću borce u svakoj utakmici i maksimalno zalaganje protiv svakoga. Ko to ne može da shvati, prekinućemo saradnju. Neka se niko od igrača ne zanosi da će igrati njegovo ime ili dosadašnja karijera. Klubu koji ima velike, ali tvrdim i realne ambicije, nisu potrebne kukavice i oni koji su jaki samo na rečima. Dosta mi je praznih priča, a da učinak na terenu bude ravan nuli - rekao je Tončev za Sportski žurnal.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kat Kerkhofs, supruga fudbalera Napolija Drisa Mertensa.

💭suck in the guts Kat 💭act like you’re in deep thoughts 💭this will be so instagram worthy

Објава коју дели Kat Kerkhofs (@katkerkhofs) дана 25. Јан 2018. у 8:04 PST

So I guess I officially became a blogger... A shoutout to my insta hubby for putting in the hard work! We all know this winner shot took a lot of “CAN’T YOU SEE I LOOK FAT FROM THIS ANGLE!?” directions. All of you insta BF’s deserve a f*cking trophy, this business is hard!

Објава коју дели Kat Kerkhofs (@katkerkhofs) дана 26. Мар 2019. у 8:32 PDT

Found a great spot for a new festival, it’s gonna be 🔥

Објава коју дели Kat Kerkhofs (@katkerkhofs) дана 21. Јун 2019. у 6:40 PDT

When they tell me #bodygoals is already in second print 🥂Get your copy! (Link in bio). Shoot and interview with Story this week 📸

Објава коју дели Kat Kerkhofs (@katkerkhofs) дана 8. Мај 2019. у 6:12 PDT

It’s Britney bitch 😏 Tonight #dancingwiththestars @opvier

Објава коју дели Kat Kerkhofs (@katkerkhofs) дана 19. Окт 2018. у 12:05 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.