RAD IGRA PROTIV PALERMA I VERDERA

Izvor: Kurir, 16.Jul.2010, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAD IGRA PROTIV PALERMA I VERDERA

BEOGRAD - Fudbaleri Rada tokom drugog dela priprema za predstojeću sezonu igraće prijateljske susrete sa dva velika evropska kluba, italijanskim Palermom i nemačkim Verderom, saopštio je beogradski superligaš.

"Građevinari" će put Moravskih Toplica krenuti 24. jula. Prethodno će igrati prijateljski susret sa Radničkim iz Obrenovca u subotu od 18.00, a u sredu i sa Mačvom iz Šapca. Dan kasnije igrači sa manjom minutažom igraće sa srpskoligašem Beogradom.

Prvi protivnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Rada u Sloveniji biće turski prvoligaš Genčerbirligi, 26. jula.

- Dva dana kasnije imaćemo test sa poljskom ekipom Korona, a onda slede dva susreta sa izuzetnim rivalima. Kao i prošle godine i ove ćemo ukrstiti koplja sa italijanskim Palermom, 31. jula - rekao je Nikolić.

- Tri dana posle utakmice sa sicilijanskim timom, 3. avgusta, imaćemo još jednu proveru sa ekipom respektabilnom i u evropskim okvirima, Verderom iz Bremena. Dan kasnije vraćamo se u Beograd - dodao je trener banjičkog superligaša.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.