RAČIĆ BEZ DILEME: Postavili smo pred sebe jasan cilj protiv Irtiša

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2017, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAČIĆ BEZ DILEME: Postavili smo pred sebe jasan cilj protiv Irtiša

Utakmica će početi u četvrtak, u 16 časova.

Posle duela sa Maltežanima, u kvalifikacijama za Ligu Evrope, fudbalere Crvene zvezde očekuje dvomeč sa ekipom Irtiša iz Kazahstana. Crveno-beli će na dalek put ka Pavlodaru krenuti u sredu oko podneva.

- Ne znam kako će put uticati na nas, čeka nas dug let. Takođe, druga vremenska zona nam neće prijati, ali to su sve stvari na koje ne možemo da utičemo i zato ne smemo da dozvolimo da nas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poremete. Nadam se da ćemo brzo po sletanju da se priviknemo na vreme. Što se tiče samog protivnika, od ranije zaista ništa ne znam o njima. Analizirali smo ih sa stručnim štabom, vidim da igraju specifičnu formaciju, dosta drugačiju od naših ekipa, ali mislim da nam to neće predstavljati problem. Dobro se spremamo i idemo na pobedu. Postavili smo pred sebe jasan cilj, a to je plasman u treće kolo kvalifikacija i uradićemo sve da ga ostvarimo. Lično mi je drago što se prvi meč igra na strani, imamo priliku da ostvarimo dobar rezultat i da u revanš na našem stadionu uđemo malo rasterećeniji - rekao je za klupski sajt Uroš Račić, koji je na evropskoj sceni debitovao baš protiv Florijane.

- Mnogo sam srećan što sam na svojoj prvoj evropskoj utakmici odigrao svih 90 minuta, to mi zaista mnogo znači za samopouzdanje. Još jednom bih iskoristio priliku da se zahvalim treneru i stručnom štabu na ukazanom poverenju i nadam se da ih ni u budućnosti neću izneveriti. Generalno sam zadovoljan partijom koju sam pružio na Malti, lepo sam sarađivao sa Le Talekom u veznom redu. Pričali smo i posle meča, obojica smo zadovoljni i nadamo se da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji - zaključio je Račić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.