Putin pozvao Blatera na SP

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2017, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin pozvao Blatera na SP

Prokuženi bivši šef Fife iduće godine u Rusiji gledaće najbolji fudbal na planeti kao običan gledalac, ali na poziv predsednika

Nekada neprikosnoveni vladar svetskog fudbala, Sep Blater sada je potpuno van sporta, nema ga praktično ni na marginama.

Razlog je poznat, a to je osuda za korupciju koja ga je na šest godina “ostrakirala” iz najvažnije sporedne stvari na svetu. Bogati Švajcarac se od tada drži potpuno po strani, shvativši očigledno da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je odlično prošao s obzirom na to šta je navodno radio, ali i protiv koga se namerio.

Ali da se stara prijateljstva nikada ne zaboravljaju potvrdio je Vladimir Putin. Predsednik Rusije nije “zaboravio” Baltera, kao što je većina njegovih saradnika uradila. Njih dvojica su imali odličan odnos od kako se najveća zemlja sveta kandidovala za organizaciju Svetskog prvendstva 2018, pa sve dok je nije dobila. To jest sve dok ga mešetari sa one strane Atlantika nisu napali, iskoristili mu slabosti i mane i konačno srušili.

Bilo kako bilo, Sep Blater će šampionat na kojem učestvuje i naša reprezentacija, gledati sa tribina, kao običan gledalac pošto FIFA ne dozvoljava da se nađe u zvaničnom protokolu.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.