Put Slobodana Rajkovića: Engleska, Holandija, Nemačka i sada – Italija

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2016, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Put Slobodana Rajkovića: Engleska, Holandija, Nemačka i sada – Italija

Srpski štoper karijeru nastavlja u Palermu

Osetio je kako je igrati u Engleskoj i Nemačkoj! Osetio je kako je osvajati titule u Holandiji. Vreme je za novi izazov u karijeri Slobodana Rajkovića. I to kakav. Srpski reprezentativni štoper karijeru će nastaviti u italijanskom Palermu, potvrdio je taj klub na zvaničnom Tviter nalogu.

On se danas pojavio na treningu ekipe sa Sicilije u društvu predsednika Zamparinija, a kako navode pojedini italijanski mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Rajkovića samo detalji dele od potpisivanja ugovora. On je prethodnu sezonu proveo u Darmštadu, a pre toga je nosio dres Hamburga.

Spekulisalo se da bi mogao da ostane u Nemačkoj, pa se vest o njegovom prelasku u Palermo može okarakterisati i kao iznenađujuća. Detalji transfera nisu poznati.

Kao jedan od najvećih talenata srpskog fudbala Rajković je sa 18 godina potpisao sa Čelsi. Međutim, nikada nije debitovao za Plavce. Put ga je vodio u Tvente, Vitese, PSV, a poslednjih pet sezona je proveo u Nemačkoj.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.