Puškaš u rukama zvezde Premijer lige! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2018, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Puškaš" u rukama zvezde Premijer lige! (video)

FIFA večeras dodeljuje nagrade najboljim pojedincima iz sveta fudbala za 2018. godinu.

Mohamed Salah se uz Kristijana Ronalda i Luku Modrića našao u izboru za najboljeg igrača 2018. godine u izboru FIFA, ali je Egipćanin bio u još jednoj kategoriji.

Naime, njegov pogodak protiv Evertona, dobio je nagradu "Ferenc Puškaš" za gol godine.

Salah se fantastično okrenuo na ivici kaznenog prostora "Karamela", odbio je dva čuvara i onda fantastičnim udarcem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << matirao Džordana Pikforda.

Taj gol, samo jedan od 32, koliko je najbolji igrač Premijer lige postigao za celu minulu sezonu, pogledajte u nastavku.

Congratulations, 🇪🇬@MoSalah 💪

The Egyptian wins the FIFA #Puskás Award 2018 💥#TheBest #FIFAFootballAwards pic.twitter.com/4r0kQojnH5

— #TheBest (@FIFAcom) September 24, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zasluženo, Francuz je "The Best"! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2018

Večeras je na programu dodela "The Best" nagrada, koje FIFA dodeljuje najboljim pojedincima u jednoj kalendarskoj godini...Preneli smo da je Mo Salah dobio nagradu "Ferenc Puškaš" za najbolji gol u 2018. godini, iako je njegov pogodak suštinski postignut minule kalendarske godine...Ipak, njegova...

Nastavak na Sportske.net...

Salah osvojio nagradu "Ferenc Puškaš" za najlepši gol (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 24.Sep.2018

Gol godine po izboru FIFA postigao je Mohamed Salah..Egipćanin je osvojio nagradu "Ferenc Puškaš" za najlepši gol u prethodnoj sezoni. Pregršt golova postigao je najbolji igrač Liverpula, ali gol koji mu je doneo nagradu je onaj koji je postigao protiv Evertona u decembru prošle godine na "Enfildu".....Favorit...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.