Izvor: Blic, 13.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Purović u Selti za 2,5 miliona evra!

Purović u Selti za 2,5 miliona evra!

Posle interesovanja Porta, Benfike i Deportiva za usluge Milana Purovića, na adresu Crvene zvezde stigla je najinteresantnija i finansijski najkonkretnija ponuda sa Iberijskog poluostrva. Mladog napadača crveno-belih hoće Selta i nudi 2,5 miliona evra!

Šta kažu na 'Marakani'? Odriču li se talentovanog napadača? Prema tvrdnjama ljudi bliskih upravi crveno-belih, predsednik Dragan Stojković ne želi ni da čuje za mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da bivši mladi reprezentativac Srbije i Crne Gore ove zime napusti Ljutice Bogdana. Para, ipak, vrti gde burgija neće, ako tim iz Viga poveća ponudu - eto Purovića u Galiciji, kao, svakako, veliko pojačanje.

Od 21-godišnjeg Podgoričanina nije se mogla dobiti potvrda, ali ni demanti informacije da bi od januara mogao da postane član Selte.

- Ugovorom sam čvrsto vezan za Crvenu zvezdu i mogao bih sa Marakane samo ako tako odluče čelnici kluba - bio je komentar Purovića na vest da ga traže Španci.

Milan Purović je kratko odmarao u rodnoj Podgorici, oporavljajući se od potresa mozga koji je doživeo na utakmici Kupa Srbije u Zubinom Potoku protiv Mokre Gore (2:1). Već nekoliko dana trenira individualno u Beogradu, pre podne na stadionu, po podne u teretani, kako bi spreman dočekao prolećnu deo sezone. U čijem dresu, ostaće nepoznanica još nekoliko dana.

Prema rečima menadžera Milana Ćalasana koji je letos iz Zvezde odveo u Santander i najboljeg srpskog fudbalera Nikolu Žigića, Purović je trenutno najskuplji fudbaler kluba sa Marakane iako nema status standardnog prvotimca. Mladi Podgoričanin je crveno-beli dres obukao leta 2005. godine kao slobodan igrač za 80.000 evra (u Budućnosti imao status stipendiste). Budu li sa 'Balaidosa' narednih dana malo pojačali ponudu bivšem prvaku Evrope, ko zna, moguće je da Piksi Stojković i popusti...

I. Velimirović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.