Izvor: MozzartSport.com, 25.Jan.2021, 00:23

Pumas bez prvog strelca u Keretaru

Beli petlovi favoriti protiv oslabljenog tima iz Meksiko Sitija

Meksičko fudbalsko prvenstvo nastavlja se sukobom ekipa koje su upravo ostvarile prvu pobedu na turniru. Keretaro dočekuje Pumas u sklopu 3. kola Klausure, sa ambicijom da nastavi sa pozitivnim rezultatima ove sezone, dok gosti iz glavnog grada "pucaju" na najviši domet i sve osim trijumfa za njih bi bio neuspeh (02.00).

Beli petlovi, kako glasi nadimak domaćina, pobedili su u prvoj utakmici na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << stadionu u prošloj rundi Atlas, jednog od najmrskijih rivala, na čijem padu žele da održe dobar tempo kod kuće. Za ovaj tim je važno da nastavi da pobeđuje kako bi mogao da se izvadi fleke posle skoro tragičnog izdanja u Aperturi. Sastav

Ektora Altamirana okončao je nedavno okončano prvenstvo na pretposlednjoj poziciji sa svega 13 bodova iz 17 duela i samo veliki rival Atletiko San Luis bio je ispod njega. Slaba satisfakcija.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

S druge strane, UNAM namerava da dovrši ono što je želeo u Aperturi, kada je posle završetka ligaškog dela takmičenja na drugom mestu naopsletku dospeo do finala plej-ofa. Tamo nije uspeo da nadigra Leon i ostala mu je uteha da je vicešampion.

U protekloj rundi momci Andresa Lilinija preslišali su Mazatlan sa 3:0, dok su na otvaranju sezone remizirali bez golova na gostovanju Tihuani. Kada je reč o tradiciji, na 14 dosadašnjih gostovanja Keretaru, Pumas je slavio samo dva puta, u osam navrata je pobedio domaći sastav, a četiri puta je bilo nerešeno. Poslednji obračun između ovih ekipa održan je u julu 2020. godine u Meksiko Sitiju i završen je 3:2 u korist Pumasa.

Pumas na meč stiže desetkovan. Na raspolaganju neće imati dva standardna prvotimca. Najpre, povredio se najefikasniji napadač Huan Ignasio Dineno, a van stroja je i defanzivac Alan Mozo.

Za kraj, da pomenemo, sistem takmičenja Klausure je isti kao u Aperturi. Igraće se jednokružno, odnosno 17 kola, a onda najboljih 12 ekipa nastavlja takmičenje u plej-ofu. Revanš finala doigravanja planiran je za 30. maj.

MEKSIKO 1, KLAUSURA – 3. KOLO

Petak

Atletiko San Luis - Gvadalahara 3:1 (2:0)

Subota

Puebla - Tihuana 0:1 (0:1)

Mazatlan - Santos Laguna 0:0

Nedelja

Atlas - Tigres 0:2 (0:1)

Toluka - Nekaksa u toku

Ponedeljak

02.00: (2,15) Keretaro (3,20) Pumas Unam (3,30)

Utorak

04.00: (2,40) Pačuka (3,10) Kruz Azul (2,95)

Odloženo

Monterej - Leon

Amerika - Huarez

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.